in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:37
Bezoek totaal:472796
onze dierenartsen

Omdat er helaas ook weleens een dier ziek word of er een klein ongelukje kan gebeuren hebben wij ook weleens een dierenarts nodig. Zoals je op onze site heb kunnen zijn hebben wij bijzondere dieren en hebben wij onze dierenartsen dan ook met grote zorg uitgekozen. Bij het uitkiezen van onze dierenartsen hebben wij gekeken naar kwaliteit en specialisatie, maar ook naar menselijkheid, vriendelijkheid en gevoel van beide kanten. Wat bedoel ik hiermee….?? Ik vind het belangrijk om een goede dierenarts te hebben, die verstand heeft van de dieren waar ik mee kom. Die problemen voor mij kan oplossen en de tijd neemt voor mijn dieren. Die goed naar mij luistert als ik mijn bevindingen uit. Het dier goed onderzoekt en serieus naar het probleem kijkt. Die toegeeft als ie iets niet weet en dan hulp inroept van een dierenarts die er wel raad mee weet op dat moment. Specialisatie en kwaliteit dus. Heel belangrijk. Maar ik vind het ook belangrijk om een dierenarts te hebben waar ik het mee kan vinden en waar ik niet het idee krijg dat hij/zij ver boven mij verheven is omdat hij/zij geleerd heeft en ik niet. Ik wil normaal kunnen communiceren met mijn dierenartsen en daar een goed gevoel bij hebben.

Klik op het plaatje en u komt op de site van de door u gewenste dierenarts terecht.

Onze Dierenartsen:

Paarden

-Paardenpraktijk Groenveld

Onze keus voor deze belangrijke taak is gevallen op Anne-Marie Groenveld. Zij is gespecialiseerd in paarden en is een super paardenarts. Anne-Marie is een heerlijke nuchtere meid waar je ook gewoon gezellig mee kan kletsen. Zij neemt ruim de tijd voor haar patiënten en is snel ter plekken als er spoed is. Zoekt u ook nog een goede dierenarts voor u paarden en wil u meer informatie over Anne-Marie Groenveld en haar praktijk gevestigd te Andijk dan hoeft u alleen maar op haar foto te klikken. U word dan doorgelinkt naar haar site.

 

banner_paardenpraktijk_groenveld 

Honden

Voor deze belangrijke taak hebben wij meerdere dierenartsen. Met alle honden als er kleine makkelijke dingetjes zijn (normale algemene problemen) en nestcontrole en inentingen dan gaan wij naar:

-Dierenkliniek Willig in Schagen

banner_dierenkliniek_willig

 

Honden en Katachtige

-Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel

 

Voor gecompliceerde problemen en operaties gaan wij naar Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel. Eigenaar Maarten Kappen is in de nieuwe Maatschap getreden met Hanneke van Meeuwen en Jessica Bertens.Hier vind je een heel team met zeer deskundige dierenartsen waar je, je dieren zeker meer dan aan kan toevertrouwen. Tevens zijn ze gespecialiseerd in Sharpei en is dit een adres waar je zeker met je sharpei aan het juiste adres bent. Iets wat er bij veel dierenartsen helaas nog weleens aan schort. Een praktijk waar je super netjes en correct geholpen word en waar ze uitgebreid de tijd voor hun patiënten en hun baasjes nemen. Waar ze zich altijd netjes aan de afspraken houden en je achteraf altijd nog even bellen hoe het met de patiënt gaat. b.v. na een operatie. Zeker een lange autorit waard. Zeer klantvriendelijke praktijk, waar zelfs aan de honden gedacht word en er altijd een lekkere bak water en een koekje voor ze klaar staat. Ook zitten er zeer vriendelijke dierenartsassistentes achter de balie, die je wederom uitermate correct te woord staan en helpen. Wat mij betreft een praktijk die een dikke 10 verdient en waar ik elke keer heen rij met mijn dieren. Voor alle specialisaties kunt u hier terecht!

Onze vaste dierenarts hier is Hanneke van Meeuwen.

banner_kliniek_eersel

 

 

  

 

 


 

 
M2 Advies & Design