in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:37
Bezoek totaal:472796
wie steunen wij?

WERELD NATUURFONDS

 

Zoals iedereen op onze site heb kunnen ervaren zijn dieren heel erg belangrijk voor ons. Dit geldt niet alleen voor onze eigen dieren, maar voor alle dieren die op deze aarde rond lopen. Zowel de huisdieren als de dieren in de vrije natuur. Helaas hebben niet alle dieren het net zo goed als bij ons en vele andere mensen die van hun dieren houden en er goed voor zorgen. Helaas worden vele dieren met uitsterven bedreig door het toedoen van de mens. Veel dieren worden mishandeld en uitgebuid. De beelden zijn dagelijks op tv te zien en elke keer dat ik het weer zie draaid mijn hart zich om en word ik er leterlijk ziek van. Vaak kan ik het niet eens aanzien hoe die arme dieren behandeld of liever gezegd mishandeld worden. Begrip heb ik er niet voor en ik kan het ook niet begrijpen dat je zo met dieren om kan gaan. Een weerloos dier, die er zelf niks aan kan veranderen en geheel afhankelijk is van hoe mensen met hun omgaan. Omdat wij vinden dat hier verandering in moet komen, steunen wij diversen organisaties die hier ook daadwerkenlijk proberen verandering in aan te brengen. Vele van hun doen goed werk en maken verschil in het trieste leven van deze dieren. Één van de de organisaties die ik al jaren lang elke maand een financiële bijdrage geef en een warm hart toedraag is het WNF. Ik ben heel erg bij dat hun zich inzetten voor alle dieren die met uitsterven worden bedreigd en proberen hun leefsituatie te verbeteren door mensen in het leefgebied van deze dieren te onderwijzen en ze in te laten zien hoe belangrijk het is dat het regenwoud bespaard blijft. Dit is uiteraard niet alleen in het balang van de dieren, maar uiteindelijk ook in het belang van de mens zelf. Dit is natuurlijk maar 1 voorbeeld van al het goede werk wat WNF al jaren verricht. Iets waar ik ze zeer dankbaar voor ben. Zo zie je maar dat iedereen op een simpele manier een bijdrage kan hebben in het verbeteren van de wereld en dus ook de leefomstandigheden van de ons zo geliefde dieren. Hierbij wil ik het Wereld natuurfonds heel erg bedanken voor al het goede werk dat hun verrichten voor de dieren, maar ook voor mijn kinderen die dankzij hun later ook nog kunnen genieten van al die mooie dieren en natuur.

Draagt u net als wij het wereld natuurfonds ook een warm hart toe ga dan naar www.WNF.nl of klik op 1 van de plaatjes voor meer informatie over hoe u het wereld natuurfonds kan helpen.

 

WSPA

 

IFAW

Toen ik vanavond Roberto Stegeman zat te kijken en de beelden zag van al die lieve hondjes uit de Oostblok landen en de misstanden ervan. Wist ik meteen dat ook IFAW op onze steun kan rekenen. Het is te triest voor woorden wat daar plaats vind met die onschuldige pups. Mijn hart huilt als ik dit soort beelden zie. Ik ben meteen naar de site van IFAW gegaan en heb me aangemeld voor een maandelijkse donering. Zo kan ik hopelijk toch een beetje mee helpen om deze arme pups uit de handen van dit soort onmensen te redden. Wil je ook mee helpen klik dan hier en geef!!


dierenbescherming

  

 

 

 

 

 
M2 Advies & Design