in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:32
Bezoek totaal:472791
Genieten van dieren (deel 2)

 


     1251141282N010      1251141007N098


 

Dan hebben we de paarden. Wat is er nu mooier dan zo'n mooie machtige viervoeter die alles voor je over heeft.  Ook dit is een gezamenlijke hobby van Dio en mij. heerlijk vinden wij het om met onze paarden door de bossen en de duinen te rijden. Samen galoperend over het strand en de wind door je haar. Soms zien we zeehondjes zwemmen langs het strand van Castricum. Geweldig om dat te zien dobberen in de zee, terwijl je heerlijk langs de zee stapt met je paard.

Een ander feestje van ons met onze paarden is de Nationale Shire Show. Die elk jaar weer in september gehouden word. Dat is iets waar we elk jaar weer naar uitkijken, om daar onze prachtige Shires te kunnen showen en tot nu toe met een zeer goed resultaat. Op dit moment hebben we 2 kampioenen op stal staan. Iets waar we super trots op zijn.


 

       1251141710NGianni_en_Harold              honden_en_brommer_do_013


 

Natuurlijk onze prachtige vogels. Onze pruimkoppen, onze kaketoes en onze ara's. Wat zijn vogels toch geweldige dieren!  Het is toch geweldig dat je met deze schitterende vogels mag omgaan en dat ze naar je toe komen vliegen voor even een aai als je voor het hok gaat staan. Hoe de vogels in het hek gaan hangen als het regend om lekker te douche en dan met hun vleugels wijd van al dat water genieten, terwijl ze schreeuwen van plezier. Geweldig leuk om te zien.

Of als de kaketoes over de grond liggen te rollen, met een stokje in hun snavel. Het zijn af en toe echte clowntjes. Je lacht je rot met ze! Of onze Macho die als je hem wat geeft wel 10x achter elkaar luid lekker blijft zeggen. hahaha Dan lekker op je hand stapt en dan mag je hem uitgebreid verwennen, door lekker onder zijn vleugel te kriebelen. Stil genietend zet hij dan al zijn veren recht overeind en geniet zichtbaar. Wij zijn dankbaar dat wij met deze prachtige vogels om mogen gaan.


       1251143777N30102008_011_             1251144100N20072008_019_


 

Sinds 2009 hebben wij ook prachtige Servals en Savannah katten in ons bezit. Vooral onze servals zijn helemaal het einde en of ze nu tam of wild zijn een mooiere kat kan ik mij niet voorstellen. In de zoektocht naar deze prachtige katten zijn wij verschillende wilde katten tegen gekomen en hebben wij het voorrecht gehad om enige tijd met deze katten te hebben mogen optrekken. Zo kwamen wij in aanraking met de Caracal, Asian Leopard cat, de Lynx en de Cheetah. Stuk voor stuk prachtige katten om te zien, maar zeker ook om mee om te gaan.

Helaas mogen de andere wilde katten niet in Nederland gehouden worden, anders hadden wij het wel geweten. De liefde voor de wilde kat is bij ons geboren en wij zijn dan ook heel erg dankbaar dat wij met deze wilde katten mogen omgaan en dat ze deel uit mogen maken van ons leven. Wij hebben met het leren kennen van de Savannah en de Serval en Caracal katten echt een nieuwe wereld ontdekt en zijn op slag verliefd geworden op deze katten en katachtige. Het is heerlijk om met deze bijzondere katten te mogen omgaan.


      1251144463N133             1251144403N059


 

Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij in de gelegenheid zijn om met onze dieren te mogen en kunnen leven en zouden ons ook geen leven zonder onze dieren kunnen voorstellen. Elke dag genieten wij met volle teugen van al dat prachtigs om ons heen. Ik hoop dan ook dat u met net zoveel plezier onze site bezoekt.


                   

 

 
M2 Advies & Design