in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:32
Bezoek totaal:472791
Puppies te koop

 

 

american dream bullyz 

 

 Op dit moment hebben wij geen pups beschikbaar 

  

Contact met ons opnemen dat kan op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of op 0621815028

  breedings klik hier!!!

   

Onze pups worden in huiselijke kring groot gebracht waardoor zij bekend zijn met alle normale huishoudelijke geluiden, zoals stofzuiger, televisie en muziek. Ze hebben dus alles gezien, wat normaal is in een huishouden. Onze pups worden zeer goed gesocialiseerd en groeien op met andere honden van diversen rassen. Hierdoor zijn ze ook heel erg goed gesocialiseerd met andere honden en weten ze dat er ook nog ander uitziende honden bestaan. De pups groeien verder op met papegaaien, katten en paarden. Ze zijn dus echt heel wat gewend. 


Ook hebben wij samen 6 kinderen rond lopen die ook weer vrienden en vriendinnen mee naar huis slepen. Dus zullen de pups ook geen problemen hebben met kinderen van alle leeftijden. Wij besteden heel veel tijd aan onze pups en beginnen met 4 weken al met de zindelijkheidstraining. Ze gaan dan al met hun moeder mee naar buiten, zodat ze leren waar het hoort. De pups zijn dan ook zo goed als zindelijk als ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

De pups worden met 2-4-6 en 8 weken ontwormd en met 6 weken voor het eerst ingeënt. Daarna met 9 en met 12 weken. Onze pups worden verkocht met een stamboom,
europees paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts, schriftelijke garantie, puppiepakket, fotoreportage en een maand gratis verzekering waar ze ook voor door de dierenarts nagekeken moeten worden voor acceptatie. Deze verzekering kan je zelf voorzetten of als je niks doet stopt ie automatisch.

Wij geven een hele goede nazorg aan mensen die daar behoefte aan hebben. Wij hebben referenties van eerdere puppy kopers waar u contact mee kan opnemen, vraag hier gerust om.
Als u intresse heeft in een hondje van ons dan kunt u contact met ons opnemen. 

Pups worden alleen gereserveerd na een aanbetaling.

 
M2 Advies & Design