in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:34
Bezoek totaal:472793
dieren in de media

Onze dieren zijn regelmatig in de media te vinden. Hieronder een overzicht! Alle magazine's, boeken en kalenders zijn in de toekoms of nu reeds te bestellen. Mocht u deze willen bestellen dan kunt u voor meer informatie op de site van de media kijken of contact met ons opnemen.

TV:

Op 16 september waren wij met onze Servals te zien in Vandaag de Dag een ochtend programma dat te zien is op Nederland 1. Heeft u het gemist klik dan hier om het als nog te kunnen bekijken. Het begint ongeveer halverwege op 7.40 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.     

Krant:

In het nummer van oktober van het Straat Journaal kunt een reportage over ons en onze dieren vinden. Dit nummer is in Noord Holland te koop bij de straatverkopers. Let er wel op dat u dan het Straat Journaal koopt, want er zijn verschillende kranten op straat te koop! Veel lees plezier!

001_800

Krant:

Op maandag 22 augustus 2011 is het NRC Handelsblad bij ons en bij Annemarie geweest voor een interview over onze prachtige katten. Wanneer het gepubliceerd word krijgen wij nog te horen en zullen wij hier dan meteen neerzetten zodat u het interview niet hoeft te missen. Hou deze pagina dus goed in de gaten voor meer informatie!!

Kalender:

Onze prachtige savannah kat is te vinden op de kalender 2012 van over dieren. Deze is vanaf september te bestellen. Meer informatie volgt zodra de kalender te bestellen is. Hou het hier in de gaten.

 

TV:
Op dinsdag 8 maart 2011 komt RTV-Noord Holland hier de dieren filmen. Dit zal te zien zijn in Van Zuks Dus op 9 maart 2011. Heeft u het gemist ga dan naar www.rtvnh.nl / uitzending gemist / tv / van zulks dus en dan eerdere uitzendingen / klik op de uitzending van 9 maart 2011. Hierin zijn wij te zien.

servals

Radio:
Op woensdag 9 maart zijn wij om 11.50 live te horen geweest op radio RTV-Noord Holland. Heeft u het gemist ga dan naar www.rtvnh.nl / uitzending gemist / radio / De Ochtend op Radio NH / 9 maart 2011 / 11:00:00 verschuif het balkje naar 51.30

w460_cropped_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e

of klik op deze link:
http://www.rtvnh.nl/programma/38/De+Ochtend+op+Radio+

 026_800 029_800


Krant:
Een tijdje geleden werd ik benaderd door Anouk Haakman van het Noord Hollands Dagblad met de vraag of ze een keer een artikel over onze Savannah en Serval katten mocht schrijven. Uiteraard gingen wij akkoord en op 21 februari is Anouk bij ons geweest om een interview af te nemen over de katten. Als gevolg van dit interview was op 4 maart 2011 een artikel over onze prachtige Serval en Savannah katten in Het Noord Hollands Dagblad te lezen. Zoals te lezen in het artikel roepen veel kinderen hier langs de weg "kijk ze hebben tijgers" Natuurlijk hebben wij geen tijgers maar wel prachtige en geweldige Servals en Savannah katten. Een leuk artikel geschreven door Anouk Haakman. Anouk Bedankt!!!

001_nhd_krant

In Januari 2011 is het boek over de Sharpei uitgekomen. Dit boek is Engelstalig en gemaakt voor de verkoop in Engeland. Het is een prachtig boek geworden met een mooie harde cover en 128 pagina's informatie en prachtige foto's van de sharpei. Veel van de foto's zijn onze honden en of onze pups! Wij zijn dan ook super trots op dit boek. Wilt u het boek bestellen stuur mij dan even een mailtje. Hier vast een voorproefje!! In het boek nog veel meer mooie foto's van onze honden!!

Naamloos-2_a

 

Onze servals vind u in het nummer van juni in Weet dierenmagazine!!

coverjuni2

In het nummer van Juni 2010 van het leuke dierenmagazine Weet! kunt u het verhaal over onze geweldige Servals lezen. Ook vind u in dit mooie magazine prachtige foto's van onze Servals.

Dit nummer mag u dus niet missen!!!

weetsmall

 

Weet is een leuk en informatief dierenmagazine die nu eens niet vol staat met reclame maar wel met allerlei leuke weetjes, handige tips, leuke verhalen en reportages, mooie foto's van dieren en natuurlijk elke maand een schitterende poster! Een geweldig leuk blad voor iedereen die van dieren houdt.

Klik hier voor meer informatie over het dierenmagazine Weet!

U kunt natuurlijk nu alvast lid worden van dit prachtige magazine. Wilt u geen lid worden dan is het nummer natuurlijk ook los verkrijgbaar u kunt het nummer los bestellen via de site van Weet!

Tevens is ons door Weet gevraagd of wij een reportage over de Duitse Dog wilde schrijven ook deze reportage kunt u nu lezen in Weet!

duitse_dog_small

 

Fotoshoot Sharpei pups.

Op 30 juli 2010 is er een fotoshoot gemaakt van onze sharpei pups! Deze foto's zullen o.a. gebruikt worden voor een informatief boek over de sharpei en een kalender over sharpei's. Het boek komt eind van dit jaar uit en is dan te bestellen. De sharpei kalender is voor het jaar 2012. Meer informatie volgt zodra deze precies bekend is. Even geduld nog dus! Hier vast een voorproefje van de prachtige foto's die we kunnen verwachten.

IE-SharpAndijk-085

IE-SharpAndijk-092

 

Ook zijn er foto's gemaakt van onze andere dieren. Hier vast een voorproefje van de foto's van onze prachtige servals Diara en Savannah Pemba.

cid_image001_jpg01CB301A

 

Onze Chinese naakthond is in het nummer van september 2010 van het magazine over dieren te zien. Dit blad is te bestellen bij over dieren of gratis verkrijgbaar bij 700 dierenartsen in Nederland.

overdieren


Wij hebben de primeur in het nieuwste glossy honden magazine Me & My Dog.
In het 1e nummer zal in oktober uit komen en daarin is een interview met ons te lezen en ik heb op hun verzoek een artikel geschreven voor de Duitse Dog. Ook onze prachtige Hannelore is in dit nummer te bewonderen.

Dit nummer mag u dus niet missen!!!

mmd

In Gentle Giant News jaargang 16 nummer 3 is onze Prachtige Benjero Harold te vinden. Hij is 1e bij de ruinen t/m 3 jaar geworden en reserve kampioen ruinen bij de Nationale Shire Show.

tijd_shire_600

 

 
M2 Advies & Design