in Juni in Weet!

 

small_coverjuni_2_


In Juni kunt u het hele
verhaal lezen in Weet.
Klik hier voor meer informatie.
compleet informatief

 

 

 

Website statistieken


Bezoekers vandaag:36
Bezoek totaal:472795
Diara

Serval (poes)

Diara of African Dream Cat 

Diara is een Afrikaanse naam en betekend Geschenk.

 Diara189 

Diara doet haar naam eer aan en is zeker een geschenk!! Omdat wij helemaal verliefd zijn geworden op de serval en wij zo vreselijk genieten van onze Thabo, hebben wij besloten een tweede serval aan te schaffen en dat is Diara geworden. Diara is een schitterende poes met heel veel pit. En dan bedoel ik echt heel veel pit. Diara is dol op spelen, maar speelt ook echt als een wilde kat. En niks is veilig voor haar! Ze bijt je waar ze maar kan en speelt flink grof met ons. Ze kan geen 2 tellen stil zitten en rent als een sneltrein door het huis heen. Als ik dat zo zie dan kom ik niet meer bij van het lachen. Wat een lekker ding.

  

 diara18   diara15

                               

Diara is nu alweer even bij ons en hoort al helemaal bij het gezin. Ze is nu wat makelijker in de omgang en het is een echte vrijdoos. Maar wel zoals bij alle katten als het haar uitkomt. Ze komt dan snorrend op je af en geeft je volop kopjes. Heerlijk vind ze het om even lekker met je te kroelen. Als ze geen zin meer heeft laat ze dat duidelijk merken en loopt ze grommend weg. Een echte dame!

Diara12   diara13

Wat zijn het toch heerlijke katten en ik zou niet anders meer willen hebben dan de serval. Wat zijn ze gaaf en mooi en lief en geweldig en slim en ga zo nog maar even door. Nooit gedacht dat ik zo gek van iets zou kunnen worden in mijn leven als op deze katten. Uitgezonderd van mijn familie en mijn Jimbo natuurlijk.

diara23    diara14

Ook al hebben onze servals een prachtig verwarmt hok, vinden ze het ook leuk om in de sneeuw te ravotten. Ze hebben natuurlijk een lekkere dikke vacht, dus echt veel last van de kou hebben ze niet. En als ze het dan toch koud krijgen kunnen ze heerlijk in hun binnenverblijf bij de kachel liggen. Als dat geen luxe leventje is.

diara16   diara17

Thabo en Diara zijn beide bij ons in de huiskamer opgegroeid en vinden het heerlijk om af en toe nog even bij ons op bezoek te komen en dan lopen ze nog even heerlijk door de huiskamer en komen ze lekker tegen je aan zitten kroelen en kopjes geven. Ook lopen ze dan weer even de hele kamer rond om te inspecteren of alles er nog is. Het is zo super gezellig om ze zo nu en dan weer even lekker bij je te hebben in de huiskamer. Ik geniet er echt van!

diara35  diara37

Diara is ondertussen alweer ruim 14 maanden oud en ze heeft zich ontwikkeld tot een geweldige poes. Ze is gek op ons en begroet ons al spinnend en geeft ons onophoudend kopjes. Het is echt een schatje geworden. Ze is prachtig gespot en super elegant om te zien. Ze zal uitgroeien tot een hele mooie serval! Echt een toppertje

diara56   diara57

diara90   diara98

 

 

 

 

 
M2 Advies & Design